BLOGSKIN | ! •❤•AMALINA LEE•❤• !

CLICK FOR MORE INFO

BLOGSKIN

Assalamualaikum w.b.t :)
Hello world, hello everybody.
Anyway, Lina tak sabar gile nak pergi Langkawi pada hari Jumaat ni. Pergi sana MUNGKIN NAIK INI sebab nak naik feri. Kalau pergi dengan aeroplane tak beshhh, haha. Pergh, seriously mood happy je memanjang, siap list lagi nak buat ape kat sana, nak beli ape? Walaupun Langkawi JE, kalau takda RM1K above jangan harap nak pergi Langkawi, haha. Paling commad lah kot RM1K tak termasuk tambang feri bla bla. Ye lah, takkan kat sana nak tengok-tengok je, mesti nak beli jugak kan? Lina nak pergi survey handphone, mana tahu kat sana ter-lebih murah. Nama pun bandar BEBAS CUKAI, haha! So, jangan terkejut balik nanti I show off HANDPHONE INI atau HANDPHONE INI. #Phuiii, perasannya. Okay, saya tipu.


100% AGREED :D

Perasan tak? Sekarang dah jadi trend kot blogger guna BLOGSKIN. I am really salute to those who use BLOGSKIN, hehe. Lina kemain jealous tengok blog dorang -,- Rasa macam old fashion je guna template lain, haha. Pernah 1 hari, Lina saje-saje tukar ke BLOGSKIN. Ambik kau, sekali ter-tekan, semua hancur. Nak edit sana sini, langsung Lina taktahu. Nampak bebenor Lina tak mahir lagi pasal code blog -,- Nak tukar ke Denim Template balik wa tak reti, aduhhhh! Parah ni! Then, mulalah meng-gelabah macam itik tanya pakar BLOGSKIN, hehe. Thanks for who helped me :) Nasib Lina sempat backup template. Oh ye, tu lah kepentingan backup template kalau terjadi kes macam Lina ni -,-


KENAPA RAMAI GUNA BLOGSKIN?

  • Template ringan. Serius 2x ringan daripada template biasa, haha.
  • Senang nak edit. (Bagi mereka yang pakar)
  • Loading cepat, tak macam template lain... Kena loading dulu -,-
  • Ikut trend, hehe.
Bagi Lina, tak kisah lah nak guna atau taknak, depends on yourself :) For me, I am dislike pengguna BLOGSKIN yang ruang post entrynya kecik, lagi-lagi font pulak kecik. Oh myy, saya tidak mahu jadi rabun -,- More, Lina banyak jumpa pengguna BLOGSKIN yang error sana sini contohnya macam tempat post comment. Kalau takda masalah tu, WELL DONE! Teruskan mengguna BLOGSKIN, hehe. Nasihat Lina, bagi mereka yang tak mahir lagi pasal code blog JUST LIKE ME, tak payah guna :D Lantaklah orang kata hangpa OLD FASHION atau ape, just look blogger otai. Depa takdok pun guna BLOGSKIN. Yang penting, niat kite ber-blogging dan entry awak tu... Please, don't ask me to do BLOGSKIN tutorials. ALASANNYA : SAYA TAK TAHU, HAHA! #Malunya. Nak guna BLOGSKIN jugak, waaaa! :( 


APE PULAK PENDAPAT ANDA MENGENAI BLOGSKIN?


CLICK SEMUA NI KALAU BERMINAT :D
NAK MEMILIKI SEBUAH SAMSUNG GALAXY? -TEKAN SINI-
NAK TENGOK ALVIN&CHIPMUNKS DEPAN MATA? -TEKAN SINI-
JOIN CONTEST DAN MENANGI SEBUAH GRAND LIVINA. WOW! -TEKAN SINI-


#PSSSS, SHOUTMIX.COM DAH KENA BAYAR START BULAN JANUARI. LECEH BETUL -,-
Sincerely, Amalina♥

 Jom click banner kat bawah ni, hadiah menarik untuk anda dan orang tersayang :)

Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too♥

9 comments

Tuesday, 13 December, 2011

Blog skin memang cantik ..lagipun ia comey ;) tp e2 la... susa nak nak paham ..hehe ~ btw.. dislike gna tuu ;)

Tuesday, 13 December, 2011

blogskin kadang-2 mmg memeningkan . huwhuw . btw , saya pun pergi langkawi gak nnt tapi selasa minggu depan laa :D

Wednesday, 14 December, 2011

memang canek gune blogskin,. tapi tak tau nk buat -,-

Wednesday, 14 December, 2011

@Anis Ainie Comel dan lawa. Lina pun taktahu nak pakai Blogskin, huhu

Wednesday, 14 December, 2011

@Arrissa Asmirah HAHA, Selasa Lina dah balik dari Langkawi ;p

Wednesday, 14 December, 2011

@cik jiehah シ Yes, same with me :/

Thursday, 15 December, 2011

aaahh,, blogskin best laa lina.. *angguk*..senang sikett,, huuu..tpi bnyak xde tutorials laa. aahhh,, *tunduk*

Thursday, 15 December, 2011

Salam .pada pendapat kita ,blogskin cantik ,cepat loading ,simple dan senang edit .hehehe . maybe sebab kita reti guna kot dan pengguna blogskin .memang lah tulisan die kecik .sebebnarnya ,leh adjust tulisan nya .huhuhu .dulu kita pun tak reti guna juga tapi just cube-cube jer .Alhamdulilah ,jadi .Mula-mula belajar tuh memang pakai blog lain baru cuba dekat blog utama .huhuhu .Pape pun ,kita ada guna background Amalina untuk blogskin kita dan kita dah credit awak . wasalam .

Sunday, 01 January, 2012

Cantik tu memang, tapi reload2, ade orang gune yang same. Tu tak nak. -_-! Plus, penggune blogskin biase nye malas edit blog. Sebab tu dia orang buar blog skin. :3 pendapat =D hehe

Post a Comment
 
This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by AMALINA SUHAIMI