TUTORIALS | ! •❤•AMALINA LEE•❤• !

CLICK FOR MORE INFO

TUTORIALS



Assalamualaikum w.b.t and hello everyone.
Welcome to my tutorials. All of this is my copyright unless I've credit it. Please read this simple rules :


P/S : Please  LIKE FB BUTTON if you think this is useful :D
 Hi welcome to here ^_^
 Leave a comment after succeed. Don't be an arrogant blogger :)
 If you don't understand some tutorials, you can ask me more on my own shoutbox or my Facebook.
 Most of my tutorials are for Template Designer. Please back up your template first before you want to change it. I will not responsible for your broken blog.
 Lastly, don't be a loyal copycat because copycat is suck.


PRESS F3 and search the main key. To copy code please CTRL+C, thank you :)

----------------------------------------------------------------------------------------
TUTORIALS

YOUTUBE/MUSIC PLAYER
 TUTORIAL : JENIS-JENIS YOUTUBE
BLOCKQUOTE
 TUTORIAL : BLOCKQUOTE *STYLE 3
 TUTORIAL : BLOCKQUOTE *STYLE 4 (WITH SHADOW)
 TUTORIAL : BLOCKQUOTE *STYLE 5 (Dangdut)
 TUTORIAL : BLOCKQUOTE ZOOM IN ZOOM OUT (My own code, DON'T COPY THIS TUTO)


POST TITTLE AND SIDEBAR/BORDER
 BORDER AT POST TITTLE
 BORDER AT SIDEBAR
 BORDER AT POST TITTLE (SENGET)
 BORDER AT SIDEBAR (SENGET)
 BORDER AT POST TITTLE (HOVER)
 BORDER AT SIDEBAR (HOVER)
 NEW STYLE BORDER AT POST TITTLE (PART 1)
 NEW STYLE BORDER AT SIDEBAR (PART 1)
 NEW STYLE BORDER AT POST TITTLE (PART 2)
 NEW STYLE BORDER AT SIDEBAR (PART 2)
 TUTORIAL : CUTE ICON BESIDE POST TITTLE
 TUTORIAL : SHADOW EFFECT AT POST TITTLE AND SIDEBAR
 TUTORIAL : CURVED BORDER(Simple|Denim|Minima Template)
 TUTORIAL : BORDER BLOG SHADOW EFFECT
 TUTORIAL : BORDER AROUND BLOG
 TUTORIAL : PISAHKAN MAIN WRAPPER(Simple|Denim Template)
 TUTORIAL : PISAHKAN SIDEBAR WRAPPER(Simple|DenimTemplate)


COMMENT BOX
 TUTORIAL : CUSTOMIZE YOUR COMMENT BOX (PART 1)
 TUTORIAL : CUSTOMIZE YOUR COMMENT BOX (PART 2)
 TUTORIAL : COMMENTS SCROLL BOX
 TUTORIAL : CUTE ICON ON COMMENT BOX *With Freebies
 TUTORIAL : CUTE ICON BESIDE COMMENTS
 TUTORIAL : [REPLY THIS COMMENT]


TYPE OF SCROLLBAR
 TUTORIAL : CHANGE YOUR SCROLLBAR
 TUTORIAL : SCROLLBAR HOVER
 TUTORIAL : NEW SCROLLBAR 2012 (PART 1)
 TUTORIAL : NEW SCROLLBAR 2012 (PART 2)
 TUTORIAL : NEW SCROLLBAR 2012 (PART 3)

IMAGE 
 TUTORIAL : JQUERY IMAGE HOVER
 TUTORIAL : IMAGE HOVER (KE KIRI/KANAN)
 TUTORIAL : IMAGE HOVER (MELENGKUNG)
 TUTORIAL : IMAGE HOVER EFFECT
 TUTORIAL : HOVER ZOOM SMOOTH PICTURE
 TUTORIAL : ROUND HOVER PICTURE WITH SHADOW
 TUTORIAL : DISABLE DRAGGING IMAGE
 TUTORIAL : REMOVE IMAGE BORDER
 TUTORIAL : MARQUEE IMAGE -Simple Way-
 TUTORIAL : MARQUEE IMAGE (REVERSE BACK)
 TUTORIAL : FLOATING IMAGE


LINK HOVER
 TUTORIAL : PASANG CODE a :hover { (Denim Template)
 TUTORIAL : REMOVE UNDERLINE LINK
 TUTORIAL : BACKGROUND LINK
 TUTORIAL : DOUBLE UNDERLINE
 TUTORIAL : BACKGROUND UNDERLINE
 TUTORIAL : NEW STYLE SMOOTH UNDERLINE HOVER
 TUTORIAL : NEW STYLE SMOOTH UNDERLINE


 TUTORIAL : PAGE DIVIDER *With Freebies!
 TUTORIAL : AUTOMATIC RECENT POST*Working on certain template
 TUTORIAL : JQUERY ACCORDIAN TAB MENU*Working on certain template

FREEBIES


MyFreeCopyright.com Registered & Protected


DON'T COPY ALL OF THIS!

Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too♥

385 comments

Sunday, 29 May, 2011

Tutorials nie cukup b'guna!!! Thank... ^_^V

Sunday, 29 May, 2011

@APEXWah, first person komen. Welcome dude:)

Monday, 06 June, 2011

akak2...ari tue sya ade buka akak nyer blog...sya pergilah kt tutorials...sekali tertekn kt pics yg ade copycat....tuee kt mne yee...daa x igt....sbb nk bt tuee kt blog sya..hehe..sebelm tue..sya mau mintak kebenaran laa...klu sya copy akak nyer tutorials..:)k...

Wednesday, 08 June, 2011

@Nurul Aisyah Okay, kalau rajin letaklah credit. Tu TUTORIAL DISABLE HIGHLIGHT TEXT :)

Saturday, 11 June, 2011

salam. saye na tanye, macam mne na buad somethink yang wane pink kat blog awk ne . yang mengawal turun dan naik

Saturday, 11 June, 2011

lina, nak buat scroll macam lina..camana ek? nakbuat gak, tapi warna oren...ngeeeee...

Monday, 13 June, 2011

nak mintak izin guna tuto niey bole ...

Monday, 13 June, 2011

nak mintak izin gune tuto nie bole

Tuesday, 14 June, 2011

salam.. hola , i na minx izn use ur tuto yup ;)

Tuesday, 14 June, 2011

@aida_story Wa'salam. Oh, tu Tutorial Change Your Scroll Bar tu. Dah ada kat list tutorial :)

Tuesday, 14 June, 2011

@GaRy™ HAHA, gila fans dgn warna oren. Okay, done :)

Tuesday, 14 June, 2011

@soffea ielmaney suffiazo Which tutorial? Okay je :)

Tuesday, 14 June, 2011

@Mimi Farimie Okay sweetie :)

Tuesday, 14 June, 2011

ok . thanx .

Wednesday, 15 June, 2011

buleyh x wat tuto pasal wishlist yg cute2? =)

Thursday, 16 June, 2011

hey lina . saya nak tanya macam mana nak buat 'sign' macam awk kat bawah tuh ?

Thursday, 16 June, 2011

thanx 4 da tutor..nice~

Saturday, 18 June, 2011

Boleh ta sha nak copy tutrial ni ?

Sunday, 19 June, 2011

hai. minta izin cuz im used ur tuto :) remove navbar. credit to u LOL :)

Tuesday, 21 June, 2011

bley x kalo sya nk copy ttrial ney..
semuanya best..
good job.. I like it..

Wednesday, 29 June, 2011

hi..na minta amik tuto ye..:)

Wednesday, 29 June, 2011

@aida_story Welcome :)

Wednesday, 29 June, 2011

@Gadis bLuebeRRy Boleh je :)

Wednesday, 29 June, 2011

@Siti_Cnt Oh, tu senang je. Ada dah kat tuto tu:)

Wednesday, 29 June, 2011

@Farah Freq Welcome sweetie :) Ape yang nice?^_^

Wednesday, 29 June, 2011

@suraya shahidan Boleh je yang, kalau rajin letaklah credit sekali, hihi:)

Wednesday, 29 June, 2011

@ouhhdayaa Okay LOL, hehe:)

Wednesday, 29 June, 2011

@Cik Aryana Hanna HAHA, mana 1 best? Okay, letaklah credit okay?:)

Wednesday, 29 June, 2011

@Cik Humaira.. Okay :)

Wednesday, 06 July, 2011

cmnew nk uat yg tempt naik keats dye and turun tu bg ad background

Thursday, 07 July, 2011

@♥baby junior♥ Yang tu tengok tutorial Scrollbar :)

Saturday, 16 July, 2011

thank ye :)

Tuesday, 19 July, 2011

nice blog..bley copy x??

Friday, 22 July, 2011

nk tnye sket tau kak..cm ne nk buat background tuk post title and tuk tjuk2 kt sidebar cm akak pnye tu ?

Friday, 22 July, 2011

@AmirahFisra Welcome :)

Friday, 22 July, 2011

@chenta waniey's Thank you :) Copy yang mana? Boleh, letak credit ye.

Monday, 25 July, 2011

@balqiesz Boleh tengok kat sini Border at sidebar and also this Border at post tittle

Tuesday, 26 July, 2011

Mintk izin nak copy yee sys amalina !
Thanks :)

Thursday, 28 July, 2011

@Puteri Okay dear :)

Sunday, 07 August, 2011

thanks for the tutorial . .berguna . heee :)

Wednesday, 10 August, 2011

@::fadh:: Welcome dear :)

Saturday, 13 August, 2011

tenkiu so much sis for the tutorial. senang2 singgah blog akak ye http://farahfarly.blogspot.com ^^

Tuesday, 16 August, 2011

suka sangat <3 good job dear :)

Wednesday, 17 August, 2011

@Farah Liyana Okay sis :)

Wednesday, 17 August, 2011

@CEPEEET . Haha, thanks dear<3

Wednesday, 17 August, 2011

nakk minta izin rujuk tuto awk sbb nakk edit blog sya bleh takk ;)

Wednesday, 17 August, 2011

@Ekin oh Aren Sure boleh :)

Wednesday, 17 August, 2011

tuto buat kueh raye tak de ke?ekekeke..


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

Friday, 19 August, 2011

erm,,ANIM ade mslh la nk copy kod2 sume tuh..tk reti..ajr erk :)

Thursday, 25 August, 2011

hye amalina..blog awk cantek lha..sayasukasayasuka..bole tau background niyh awk dpt dri mane yer..bole bgi link..buad tutorial background bole taa kak amalina...lagipon sya newbie..means new blogger..

Thursday, 25 August, 2011

@Taufan Bin Ribut Haha, boleh je. Nak ke? ;p

Thursday, 25 August, 2011

@miss hanim Apa yang susah? Hehe. Tekan CTRL+C dengan serentak di keyboard awak tu. Paste tekan CTRL+V :)

Thursday, 25 August, 2011

@AwaK aWak Haiyo, jangan ler puji sangat. Biasa je kot blog Lina ni. Okay, I'll try ;)

Friday, 26 August, 2011

Thx for the tutor Lina :)

Friday, 02 September, 2011

@Farhana Bayanuddin Welcome dear :D

Monday, 05 September, 2011

ehh kak :) nak tanya niee ade tk link background or template yg cute2 ? tk ponn yg lawaa lahh , please hope sangat yg niee :) TY

Tuesday, 06 September, 2011

law boleh ajarkan saya buat blockquote cam awak..

Wednesday, 14 September, 2011

nice blog akak :)

Wednesday, 14 September, 2011

@sayangkao Selalunya Lina cari kat Photobucket dan Dollielove :)

Wednesday, 14 September, 2011

@Pendamba Mawar HAHA, cari je kat tutorial Lina, ada je :)

Wednesday, 14 September, 2011

@Apit Thanks Apit :) Blog anda lagi la superb!

Friday, 16 September, 2011

linaa... erm nk tnye la.. lina cri kt mne ek bacground yg dkt scroll bar n 'membebel time' tu..?? boleh bg link x.. :)

Monday, 19 September, 2011

@elynn aiza ♥ Lina cari kat Photobucket la akak. Search je apa-apa kat situ. Lina tak ingat linknya, sorry.

Monday, 19 September, 2011

akak .. nak tanye skit boleh ?
akak ade tak tuto ni ..
bile cursor kite sampai dekat satu ayat
ade bende kotak kat belakang tuh .. phm tak ? hehe .. ^^

Monday, 19 September, 2011

wowwwww awesome..tahniah dik...gile byk tutorial berguna...

Saturday, 24 September, 2011

@HOI ! Okay, tu namanya background link. Nanti Lina buat :)

Saturday, 24 September, 2011

@nick dot anis Tehee, thanks akak :)

Friday, 30 September, 2011

tuto akak berguna sgt2 ... terima kasih ^^ ..

Saturday, 01 October, 2011

@budak temok Sama-sama dear ;)

Monday, 03 October, 2011

salam..i'm new blogger.. can u teach how to make fb and tweeter icon on blog background dear......=)

Tuesday, 04 October, 2011

ermm .. kak ni kali kedua tanye ehee .
sury kalau menyusahkan banyak kali :)
macam mana nak wat post title macam akak .. bile cursor hala ade bende kecik pastu garisan jdi bold .. err :)

Tuesday, 04 October, 2011

Thanks , tuto ni menjadi je semua :)

Wednesday, 05 October, 2011

Rajin sungguh...adik blogger ini

Wednesday, 05 October, 2011

Akak kena study one by one

Thursday, 06 October, 2011

Akak, thanks sbb buat tuto :) Banyak belajar dr blog akak <3

Friday, 07 October, 2011

@ika... Itukan dah ada kat tuto Lina, cari TUTORIAL FLOATING IMAGE, then cari la code FB semua tu :)

Friday, 07 October, 2011

@dangg :) Haha, seriously, akak main tibai je code. Act, code tu terlupa nak padam, lastly jadi macam tu, hikhik. Nnti akak share :)

Friday, 07 October, 2011

@Eza Elhanis Glad to hear that :)

Friday, 07 October, 2011

@kak zmah Haha, terrrr-rajin la sebab ada org request. Jenuh nak jawab 1-1.

Friday, 07 October, 2011

@kak Mah Study je la, lama-lama akak akan mahir dengan code :)

Friday, 07 October, 2011

@AtiqahAzizi Welcome dear :)

Saturday, 08 October, 2011

assalamualaikum akak..
mcm mne erk nk bt pOst kite ade background..
dan mcm mne nk buat pOst ade garisan pts|2 mcm akak pnye y mcm kOtak tuh.

Monday, 10 October, 2011

The best tutorial ever! Memang ni sahaja lah tuto yang brguna sangat sangat! Thangssss!

Tuesday, 11 October, 2011

@eiyqa fieqa Wa'alaikumussalam ;) Okay, nanti lepas habis exam Lina buat tuto tu :)

Tuesday, 11 October, 2011

@Syarifah Yasmin Huyooo, pujian melambung tu, hihi. Thanks to you too ;D

Wednesday, 12 October, 2011

thnks lina....cik lynn guna tuto dr sni...mudah n jadi =)

Wednesday, 12 October, 2011

saya ad guna tuto dlm ni . sdah credit :) tengs yerr .

Thursday, 13 October, 2011

@::CIK LYNN:: Hehe, thanks sebab sudi jenguk blog lina jugak :)

Thursday, 13 October, 2011

@miera Sama-sama kasih ye :)

Friday, 14 October, 2011

maseh akq :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Saturday, 15 October, 2011

thanks with lot of love!!

Tuesday, 18 October, 2011

hyee amalina...tutorial2 anda sgt menarik!!keep it up okay! stay cute =)

Thursday, 20 October, 2011

love ur tutorials :)

Saturday, 22 October, 2011

slam kak :) Nk tya nk tya : Mcmana erk nk buat header tu transparent ?
p/s : sya guna kak pya tutos .. thanks ;)

Saturday, 22 October, 2011

@eiyqa fieqa Sama-sama :D

Saturday, 22 October, 2011

@Afaf CyNofa Welcome with lot of LOVE <3

Saturday, 22 October, 2011

@nadzirahzulkafli Thanks sudi datang blog Lina. Okay, I will. Hihi

Saturday, 22 October, 2011

@nur diyana Weee, thanks! :)

Saturday, 22 October, 2011

@Cik Alis Wa'salam. Hehe, tuto tu panjang. Nanti kalau ada masa, akak buat tuto tu okay? Welcome!

Anonymous
Saturday, 22 October, 2011

kak amalina,mcm mne nk tukar 'refresh' jdi nme lain.

Saturday, 22 October, 2011

@Anonymous Refresh apa ni?

Sunday, 23 October, 2011

akak, thankyou bagi tuto. fighting! ^^

Monday, 24 October, 2011

akak, cmmane nk buat yg comment tuan blog dgn kawan kite tu? huhu.. minat laaa

Monday, 24 October, 2011

nice tutorial i like it :)

Monday, 24 October, 2011

kak lina . sye nk copy tutors akak bley x . tp akak jgn rsau . nty sye credit akak skaly k . x cye nty bley tgk kt blog sye . hehehe . hope akak bg larh . bb sye wat tu tok kmdhn sye gak . blew nk edt2 blog . sng . n sye x amek smue tutors akak . mne yg sye nk gnew tok edt blog sye juk .

Monday, 24 October, 2011

nice tuto..thnx sweety . : )

Tuesday, 25 October, 2011

Cantik ler kotak dalam komen nih .. ade tuto x ?

Tuesday, 25 October, 2011

ada tak tutorial transparent header

Tuesday, 25 October, 2011

@nusrah You're welcome! Fighting!

Tuesday, 25 October, 2011

@Nur Husna Haha, yang tu complicated sikit. Nanti akak ajarkan ye?

Tuesday, 25 October, 2011

@ayie_kecik Okay, pastikan di-credit ye :)

Tuesday, 25 October, 2011

@memey gadis ceria dominic Thanks to you too :D

Tuesday, 25 October, 2011

@M.O Okay, kalau ada masa Lina buat :)

Tuesday, 25 October, 2011

@Hyunanis Takdok, eden malas nak buat lagi, huhu

Tuesday, 25 October, 2011

oke no hal larh :) tenkiu kakak comey .

Tuesday, 25 October, 2011

sumpa berguna gila tutorial neh :) tengs babe .

Wednesday, 26 October, 2011

@SpidermanHere

Okies ! lau dah ade bgtau ekk

Wednesday, 26 October, 2011

na tanya skit bole, yg dkt blog awk 'MEMBEBEL TIME' tu , dipanggil apa?

Wednesday, 26 October, 2011

Makin Lama Makin Jeles lak tgk blog lawa kak ni xDD

Thursday, 27 October, 2011

@ayie_kecik You're welcome adik comey :)

Thursday, 27 October, 2011

@saya cik tyqa :) HIKHIK, berguna la sangat. Sikit je ni. You're welcome xD

Thursday, 27 October, 2011

@M.O Okay, Lina dah buat tuto tu :)

Thursday, 27 October, 2011

@Anis a.k.a Puteri Smiley Cam Tuto tu namanya STATUS UPDATED ON ABOVE

Thursday, 27 October, 2011

@Dang Aqielaa! Lawalah sangat kan? ;p

Thursday, 27 October, 2011

salam kak amalina :D mcm mne akak buat cursor tu ya ? kalau akak pegi kat border at sidebar tu cursor akak jadi lain . mcm mne akak buat tu ? :D

Thursday, 27 October, 2011

Amalina... nak tanye macam mane u buat background kat follower tu ek?? Teach me please?

Thursday, 27 October, 2011

@SpidermanHere

Yang mana 1 ekk ?

Thursday, 27 October, 2011

tuto akak gile menjadi laa! hihi best gilo

Thursday, 27 October, 2011

@iqeen Lina baru je buat tutorial tu. Just cari BORDER AT SIDEBAR (HOVER).

Thursday, 27 October, 2011

@Honey Dear Okay, nanti ada masa, Lina ajarkan :)

Thursday, 27 October, 2011

@M.O Haha, yang CUSTOMIZE YOUR COMMENT BOX (PART 2) :)

Thursday, 27 October, 2011

@nhaj Thank you dear <3

Thursday, 27 October, 2011

Thanks lina ! I've used this and it works ! Thanks alot ! ♥ xoxo

Anonymous
Thursday, 27 October, 2011

Akak , pic di photobucket boleh dijadikan layout blog tak ? Camne ? hehehehe . Thank you . (:

Thursday, 27 October, 2011

akak ,nak tanya,kan kdng2 kakak tunjukkan gambar post dr kwn2 kat fb tuhh dkat sesetngah page tutorial akak kan.mcam mana kakak ambil gamba tuhh.knapa bila saya nak ambil gamba gna fon atau camera dkat laptop,dia pnya gamba tak jelas?

please.bg tutorial dia kak:)

Thursday, 27 October, 2011

@SpidermanHere

oke . thx dear ~!! :)

Friday, 28 October, 2011

salam kak lina..lawa blog..tuto yg akk wat ney sngt b'guna..tenqs : )

Friday, 28 October, 2011

hey sweety! thanks yaww 4 da tuto..sy ade gune several tuto yg u kasi..:)

Saturday, 29 October, 2011

eh mcm mne nak letak lagu kt dalam blogskins ? :(

Sunday, 30 October, 2011

akak comey minx tolon' wat tuto yg header hilang-milang tu .. minat sesagat ,, sori klu menyusahkan akak ky ..

Monday, 31 October, 2011

hai , nak tnyee , i tak tao mcm mane nak buat template mcm u laa . mcm mane nak buat ehh ? bolee tolong ? :)

Monday, 31 October, 2011

assalam.. tuto kamu sgt2 berguna yang! kak hani pakai yee ^_^

Monday, 31 October, 2011

tutorial yang best :)

Wednesday, 02 November, 2011

kak , macam mane nk buat ade SHADOW kat blockquote kite tu yep ? :)

Wednesday, 02 November, 2011

thanks for the tuto. sangat berguna ;D

Friday, 04 November, 2011

@Yasmin You're welcome dear :)

Friday, 04 November, 2011

@Anonymous Ambik direct code je :)

Friday, 04 November, 2011

@mia_buzz Haha, no need to use your handphone dear. Cer usha TUTORIAL PRINTSCREEN :)

Friday, 04 November, 2011

@M.O You're welcome :)

Friday, 04 November, 2011

@memey gadis ceria dominic Hihi, simple blog je :) You're welcome!

Friday, 04 November, 2011

@Dax ucuxx Hye sweety :) You're welcome. Okay, thanks for using my tuto's, hehe.

Friday, 04 November, 2011

@ninayahya I don't know la sebab tak pernah guna Blogskin :)

Friday, 04 November, 2011

@dean Okay, akak dah buat. Cer usha TUTORIAL HEADER HOVER -GHAIB!- (PART 5) tu :)

Friday, 04 November, 2011

@cik asmira I just use Denim Template. Nanti ada masa, I ajarkan. Sekarang busy lah, huhu

Friday, 04 November, 2011

@hani Wa'salam. Okay :)

Friday, 04 November, 2011

@Fila Lane Hehe, thank you :D

Friday, 04 November, 2011

@iqeen Ada masa nanti Lina ajarkan okay? ;D

Friday, 04 November, 2011

@Nurul Assilah You're welcome :D

Saturday, 05 November, 2011

hye...boleh buatkan tuto back to top kalo end page je muncul? xmau muncul dr awal blog~

Monday, 07 November, 2011

i really LOVE your tuto.
Thank you sa much :D

Monday, 07 November, 2011

tq coz sudi share tuto :) blog fyra jd cntek .hee thank kaka

Wednesday, 09 November, 2011

salam... ader tak tutorial untuk
Related Posts Widget
yg kat bahagian bawah entry untuk post2 lain.....
plzzz

Wednesday, 09 November, 2011

Hai akak , saya dah try buat tutorial akak yang pisahkan header dari blog tuu mmg menjadi tp gamba header sye tuu tk nmpk mcm akak punya pon,sbb header tu sye buat trnsprent,need your help sgt :((

Thursday, 10 November, 2011

:D tima jaasih kak amalina bt. suhaimi . :D

Thursday, 10 November, 2011

Hey, toturial Lina best. Sangat bergune. Terime kasih ye*
;)

Thursday, 10 November, 2011

Assalamualaikum Amalina , i dah cuba tutorial u , btw thanks ya :) . I see ramai letak dorg punya fb , or tumblr dkt side bar , macam mana tu ?

Friday, 11 November, 2011

wahh,, tuto you sangat berguna... wehee~~ terimakaseh yaa CIK LINA :)

Saturday, 12 November, 2011

Hai Cik Lina , mcm mane erk nak buat kite pnyer sidebar n post title toh mnyenget , Sy xjumpe la

Sunday, 13 November, 2011

Ohmygod,all this tutorial is useful ! thanks dear :)

Tuesday, 15 November, 2011

wow, tuto yang sangat membantu! thanks!!

Tuesday, 15 November, 2011

@Zatyfariha Oh, kalau ada masa, Lina buat okay?

Tuesday, 15 November, 2011

@LdyNisa Hehe, you're welcome. Thanks too cause sudi dtg blog Lina.

Tuesday, 15 November, 2011

@HanyaDuniaKita Oh, nanti Lina buatkan ea?

Tuesday, 15 November, 2011

@ieykaa Header tu mmg kena buat transparent. Ape yg tak jadi ek?

Tuesday, 15 November, 2011

@Syazwin Zain Hihi, welcome ^_^

Tuesday, 15 November, 2011

@Fatin Lokman Ape yang best? Just a basic la dear. Sama-sama :')

Tuesday, 15 November, 2011

@Hanni Yusoff Wa'alaikummussalam :) You're welcome. You mean the link? Just refer TUTORIAL ALL ABOUT HTML TAG :)

Tuesday, 15 November, 2011

@kew chik Oh, kalau ada masa, Lina buatkan tau? Stay tuned, hehe :')

Tuesday, 15 November, 2011

@neena simpson You're welcome ;)

Tuesday, 15 November, 2011

@iekazaynal Sharing is caring, you're welcome :)

Wednesday, 16 November, 2011

time kasih sbb bagi tuto nih

Wednesday, 16 November, 2011

terima kasih daun keladi :) tuto yang sangat menarik.

Thursday, 17 November, 2011

hehee ~ nak mntak izin guna tuto akak . ^^

Thursday, 17 November, 2011

assalamualaikum :)
heii there, i love your tuto ! nampak kemas dan teratur mengikut kehendak ! dari awal sampai abis blog saya guna tuto awak ! sbb saya baru berubah ke denim template ! thanks okay for the tuto ! :)

Sunday, 20 November, 2011

akak thanxx u ...

Monday, 21 November, 2011

Ada tak tutorial unclick kat header sebab bila saya buat tuto 'background link' , kat header pon ada bckground..
dah tekan satu2 tuto amalina dah, tada pon tuto tuh ..ley tlg buat tak?

Tuesday, 22 November, 2011

cik lina , ade tak tutorial nak buat post satu je , tak mcm biasa punya , post yg lame ade kat bwah berlambak2 , kiranya post tu satu page je , post lain satu page , tahu tak ? tolong ajarkan yepp :)

Wednesday, 23 November, 2011

thanks a bunch lina :D tutorial lina awesome sangat, lots of love :)

Wednesday, 23 November, 2011

thanks lina . kita mintak izin guna tuto lina :)

Sunday, 27 November, 2011

Cik lina boleh tolong ajar tak macam mana nk wat blockquaver bla bla tu sbb sye wat tk jadi lh

Monday, 28 November, 2011

tuto yg sngt menarik!Ske2!Thaanx

Monday, 28 November, 2011

sista . i guna semua tuto nih . terima kasih . nanti i credit to your blog :*

Thursday, 01 December, 2011

salam akak .

nk tanye ciket ni ?
nape blog sy org len x leyh comment ea ? dye tulis kt situ RECOMMEND THIS ON GOOGLE . sy da bt cm2 nk setting . tp tetap cmtu jgk . hope akak ley tolong sy . PLEASE ??

Thursday, 01 December, 2011

bleh tak nak copy tuto...tp nti credit kat lina...

Friday, 02 December, 2011

thanx for the tuto ;)

Monday, 05 December, 2011

macam mana buad mcm amalina buad tuu . yg at atas sekali tu . yg ada tulis " gotchaaaa ..... " tuu ekk ? ;)

Tuesday, 06 December, 2011

thanks for all tuto :) ^.6

Tuesday, 06 December, 2011

akak , kita hari hari try nak buat post title and sidebar . tapi tak pas2 jugak :(

Wednesday, 07 December, 2011

Amalinaaaaaaa I adore your blog . thanks sebab banyak bantu buat tutorial . thanks so much :)

Wednesday, 07 December, 2011

tuto awak semua menjadi. sy nak ucp terima kasih banyak2 dekat awak ea. <3

Post a Comment
 
This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by AMALINA SUHAIMI